Heeft u vragen ?

FAQ

Jazeker, u neemt hier best even telefonisch contact met ons op (0487/303331)

kinderen onder de 3 jaar moet u niet tellen bij de à volonté friet formules, elke andere persoon telt als 1.

Bij onze BBQ formules kiest u dit zelf, we voorzien 350gr/pp of 400gr/pp voor kleine kinderen is dit veel te veel, u kan ze dan best als een halve volwassene tellen. Grote kinderen kan u overwegen om als volwassenen te rekenen.

> prijzen op de site zijn deze per persoon. De prijs die u van ons ontvangt na aanvraag van een offerte hierin is alles inbegrepen.
-> bij de aanvraag van de offerte vermeld u waar het feest gelegen is, en hoeveel uren u wenst dat wij openhouden, hiervoor wordt een bijkomstige kost gerekend onder de vorm van een ‘vaste kost’, dit staat in de offerte apart vermeld.

-> jazeker, vanaf 100 personen zijn er aangepaste kortingen, deze staan ook in de offerte.

Wij hebben alles bij, afhankelijk van de formule, bestek, borden, vuilbakken, wegwerpverpakking, etc. Bij aankomst moet er iemand zijn die verteld waar we moeten staan, en waar we een simpel stopcontact kunnen vinden.

-> Na ontvangst van een offerte, bevestig u deze via email, na deze bevestiging, ontvangt u een email met de samenvatting en een vraag voor het storten van een voorschot, hierna is uw feest definitief geboekt in onze agenda.

-> bij aankomst op het feest rekent u opvoorhand volledig af, hierdoor moeten we u ook niet storen tijdens het feest. Afrekenen kan via bank overschrijving (3 werkdagen op voorhand), contant / cash, of via bankcontact

> Natuurlijk is dit geen problem, vermeld bij de offerte uw eventuele bedrijfsgegevens, en wij maken de factuur op, nemen die ook mee de dag van het feest.
– afrekening dient wel nog altijd op terplaatse op voorhand via bankcontact of cash te gebeuren.

– We hebben verschillende wagens, of we komen met een zelf rijdende wagen, deze is zo groot als een mobilhome, of we komen met een aanhangwagen, deze is zo groot als een caravan.

-> Ja, wij gaan geen stukken rijden aan onze wagens, de wagens moeten altijd op een vlakke plaats staan, met een stevige onder-
grond. We rijden niet door bossen, weiden of los zand.

– neen, wij komen vanat 1 persoon, u moet dan wel het minimum bedrag betalen. >499 €

Ja, maar u betaald ALTIJD het minimum bedrag van 499 €

-> Altijd alles bij de BBQ formules worden voorzien in verhoudingen aantal personen. Het beste beschrijven we dit met een paar voorbeelden.
-> Bij de basic formule voorzien we 350 gr per persoon aan vlees, bij De Deluxe formule 400 gr vlees per persoon, dit is redelijk veel dit komt overeen met 3 a 4 stukken vlees per persoon.
-> Wanneer we u opbellen een week op voorhand, vragen we u of we alle soorten vlees mogen voorzien, de meeste mensen zeggen dan ja, u kan ook altijd de verhoudingen aanpassen, bv geen spek, wij hebben dan ipv 7 soorten vlees er nog maar 6 bij, maar het aantal totaal kg aan vlees is altijd in verhouding aantal personen, u krijgt dus nooit gratis extra vlees, maar ook nooit minder.
-> Wenst u toch extra vlees, dit kan, u boekt gewoon voor meer personen, dan hebben wij automatisch meer vlees bij, en is de factuur natuurlijk ook meer, wij maken dit mee met inzetten bouwverlof. Het omgekeerde kan ook, u kan ook bij de BBQ formules minder personen doorgeven, dan hebben we ook minder vlees bij, er is geen reserve, het is uw feest… wij raden dit af. Ons maakt het niet uit met hoeveel mensen u eet van de BBQ buffet, maar op = op.
> verhoudingen Bij-gerechten: Wij hebben altijd het groenten buffet bij, ook in verhouding aantal personen. Dit groenten BBQ buffet bestaat uit de klasieke BBQ groenten, sla, wortelen, komkommer, zoete kool, sauzen, tomaten, ei,.. + koude patatjes.

We gebruiken koekjes op onze website. Vlees op onze BBQ :-) , zijn koekjes ok?